Снимка: БГНЕС

Първо в Струма прес! Делян Пеевски е водач на листата на ДПС в Пиринско

Ексклузивна новина за Делян Пеевски, който две години беше далеч от политическата сцена! Днес официално бе регистрирана листата на ДПС с кандидатите за депутати от област Благоевград, а водач е именно Пеевски.

Самият той преди дни, заяви пред журналисти, че ще го виждаме тепърва в медийното пространство и има много какво да каже, и ето, че бомбата избухна. ДПС Благоевград извади тежката артилерия за предстоящите избори и е сигурно едно – кампанията ще бъде интересна, а на кандидат-депутатите от Благоевградско ще им пари до последно в борбата с преференции.

Делян Пеевски е народен представител от парламентарната група на ДПС в 42-рото, 43-тото, 44-ото Народно събрание.

Бе един от най-големите дарители в страната и специално за болниците в област Благоевград по време на пандемията. Същевременно името му бе замесено в скандалното  международно журналистическо разследване „Досиетата на Пандора“, където тези дни даде показания за скрита офшорна собственост.

Пеевски е санкциониран и по закона „Магнитски“, като обжалва решението на правителството, редом с бизнесмена Васил Божков.

По предварителна информация в листата от Пиринско ще влязат и опитните Халил Летифов и Йордан Цонев. Място намират и Елхан Кълков, а също така и областният лидер на младежката структура на партията Ибраим Зайденов.

Пеевски вече е бил водач в Пиринско през 2017 година.

 

 

 

 

Прочетете и

Проф. Георги Михайлов: Сега е време за реформи, за да може българските граждани да получат това, от което имат нужда – ефективна здравна система

  Няма нито един разумен аргумент срещу една разумна ваксинационна програма   „Ковид е сериозно …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *