Продължаваме пародията.. Около 40 човека посрещнаха ПП в Благоевград

Днес кандидат-депутатите от “Продължаваме промяната” откриха своята предизборна кампания в Благоевград. След месеци престой на жълтите павета и пламенни речи от трибуната на НС, в които веднъж не бе повдигнат някой от проблемите на  област Благоевград, откъдето са избрани за депутати Андрей Гюров и Владимир Табутов, днес те най-сетне удостоиха благоевградчани с присъствието си. Уви – кафетата бяха пълни, но гражданите не проявиха интерес да разговарят с двамата си бивши пратеници в Парламента, които месеци наред получаваха тлъсти депутатски заплати, благодарение на хората от областта, гласували им доверие, без да защитят нито един техен интерес. Верни на стила си, “Продължаваме промяната” дойдоха на площада в Благоевград с близки хора, които да разговарят с тях, създавайки впечатление за околните, че интересът към листата им е голям. Уви, такъв нямаше нито от медии, нито от граждани. Андрей Гюров както обикновено отказа да отговаря на въпроси и се “скри” от неудобните обвинения зад своите хора.

Благоевградчани бързо разбраха, че “Промяната” същност е “Подмяна” и днес не видяха смисъл дори да се срещнат с част от кандидат-депутатите от листата. За краткия период на управление ПП смени две офис помещения в града, които стояха постоянно заключени. “Заключени” към хората бяха и техните депутати, които нито веднъж не дойдоха в града, за да чуят проблемите на обикновения човек.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Един коментар

  1. Антон Миленков

    Ей, аман от заядливи медии. Ми това могат, това правят. В дивия американски запад имало табели; “Не стреляйте по пианиста, той толкова си може!”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com