Горещи новини

Полк. Калин Грънчаров: Андон Тодоров е човекът, който със сърце ще работи за жителите на община Благоевград

Над 500 членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) застават твърдо зад кандидатурата на независимия кандидат Андон Тодоров за кмет на Благоевград. Сред тях е и полк. Калин Грънчаров, който член на общинското ръководство на СОСЗР.

„Андон Тодоров е човекът, който със сърце ще работи за жителите на общината, той е човек на действието, а точно от такъв човек има нужда нашият град„, убеден е Грънчаров.
Думите му подкрепят и други членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

„Андон Тодоров ще промени стария модел на управление на Община Благоевград. Той е човек, който заслужава подкрепата на гражданите, за да продължи развитието на града в добра посока„, смята Грънчаров.

Според него ангажираността и отдадеността на Тодоров към проблемите на хората са важни качества, които трябва да притежава един кмет.

Грънчаров е убеден, че ако независимият кандидат- кмет спечели изборите ще преобрази града и ще постави едно ново начало за община Благоевград, тъй като има необходимия професионален опит за това.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

И Брежани с нов кмет

Новият кмет на село Брежани е Петьо Борисов, който спечели още на първи тур частичните избори …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com