Новоизбраният кмет Илко Стоянов ще положи клетва на тържествено заседание на Общински съвет-Благоевград на 16 юли 2021 година

Новоизбраният кмет Илко Стоянов ще положи клетва на тържествено заседание на Общински съвет-Благоевград на 16 юли 2021 година

Председателят на Общински съвет – Благоевград, Радослав Тасков, проведе първа работна среща с новоизбрания кмет на Община Благоевград Илко Стоянов и Областния управител на област с административен център Благоевград -Николай Шушков.

Основна тема на разговора бе определяне датата за провеждане на извънредно заседание на Общински съвет-Благоевград, на което, спечелилият изборите на 4 юли, да положи клетва като кмет на Община Благоевград.
Взето бе решение тържествената сесия на Общински съвет – Благоевград да бъде насрочена за 16 юли 2021 година от 09.30 часа в зала „22-ри Септември”. В този ден Илко Стоянов ще положи клетва и ще встъпи в длъжността кмет на Община Благоевград.
„Изборите бяха честни и демократични!” – това е общата оценка на управляващите, стана ясно на провелата се среща в кабинета на Председателя на Общински съвет Радослав Тасков.
По време на работната среща бяха разгледани и въпроси, свързани с работното взаимодействие между Областна администрация, Общински съвет и Община Благоевград.
И трите страни декларираха желание за съвместна работа и решаване на належащите проблеми, в най-кратки срокове. Бяха обсъдени и други въпроси от местен характер, свързани с механизмите и средствата, които могат да бъдат използвани, за да може Община Благоевград да се развива в положителна посока.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com