Горещи новини

Нинова в Ямбол: Подкрепете ни да спасим децата от експеримент с човешката природа, наречен трети пол

“БСП сме единствената партия, която открито в последните 6 години се противопоставя на експеримента с човешката природа, наречен трети пол, извън мъжки и женски. Ние знаем колко тежка и неравна е тази борба. Ние понесохме удари и загуби от мощен противник, само защото казахме: “Не пипайте децата ни“.

Мнозина все още не осъзнават каква опасност е това. Време е да прогледнем какво ни грози. После ще е късно. Искат децата ни да не са момичета и момчета, а ТО. Карат ги в училище сами да се определят какво са. В редица държави им прилагат хормонална терапия за смяна на пола. Искат в документите ни да пише “родител-1“ и “родител-2“, вместо майка и баща. Майки и бащи, искате ли това?

И не мислете, че това е далеч и няма да ни настигне. Не, то вече е тук. Сигурно част от вас не харесват някои от политиките на БСП. Но трябва да знаете, че ние сме единствената партия, която пази българските деца и семейства от тази опасност.

Всички, всички други партии поддържат и гласуват за джендър идеологията. Уверявам ви, едно от първите неща, които те ще предложат в следващия парламент, ще са джендър закони.

Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, за да имаме силата да ги спрем, както успяхме да направим вече два пъти. Пазете децата.“

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при посещението си в Ямбол, където присъстваше водачът на “БСП за България“ в 31 МИР Кристиан Вигенин, заедно с цялата листа за областта.

 

*Политическа реклама/платена публикация 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Д. Пеевски: Всички партии трябва да се смирят

След края на първото заседание на 50-ото НС, в което до избор на негов председател …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com