“Не се наядохте!” – обръщат се благоевградчани към Савеклиева и ГЕРБ

ГЕРБ-Благоевград започна активна Фейсбук кампания като ежедневно залива потребителите в мрежата със снимки с гръмки текстове и цитати на свои кандидат-депутати, пълни със сложни думи и на теми, по които иначе въпросните личности не могат да развият и едно изречение.

Най-остри реакции в Благоевград предизвиква кандидатурата за народен представител на Даниела Савеклиева. Тя участва в 42-ото, 43-ото и 44-ото НС, но хората от региона нямат спомен да се е ангажирала с какъвто и да е проблем на региона или да е помогнала на някого с разрешаването на конкретен казус. Тя бе издигната за областен координатор на ГЕРБ в Благоевград, но след явния й неуспех като лидер и обединител на структурата, бе заменена от евродепутата Андрей Новаков. Последва намирането й на работа в ТЕЦ “Марица-Изток”, където бе уредена на голяма заплата, без особени ангажименти откъм работа и всеки ден можеше да бъде засечена из кафенетата и улиците на Благоевград.

В тази кампания обаче, след като Новаков и Савеклиева отсвириха бившата шефка на ВиК и бивш общински координатор на партията – инж. Росица Димитрова, Савеклиева зае мястото й както в общинското ръководство, така и като кандидат-депутат в листата от Благоевград.

Благоевградчани обаче се оказва, че масово не одобряват нито личността на Савеклиева, чието име бе замесено в куп скандали в партията, нито управлението на ГЕРБ. Според хората именно те са причината градът и като цяло държавата да стигне до сегашния си упадък.

“Не сЪ наядохте бре, Благоевград решава”, “Нов бардак не се прави със стари к***и”, “Среща с 5 човека заблудени, точно толкова гласа за тая кокошка”, “Ако Ви хвана на къс пас, убеден съм, че не разбирате от нито едно от написаното”, “Още ли има пари за крадене от тези магистрали”, “Мили Боже, няма по-нагли и безбожни хора от тези”, “И майка си ще продадат само да управляват пак”, “Хубава жена, ама двойкаджийка” са част от коментарите по адрес на Даниела Савеклиева.

Какъв резултат ще постигне партията в област Благоевград и каква подкрепа ще събере Даниела Савеклиева, предстои да разберем.

 

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com