Независимият кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров разговаря с благоевградчани в парк „Бачиново”

Независимият кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров, подкрепен от ГЕРБ, се срещна с благоевградчани в парк „Бачиново”. Заедно с него бе и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков.

Двамата коментираха с жителите на Благоевград основните проблеми в областния град, натрупани през последните две години и възможностите за тяхното преодоляване.

Андон Тодоров разясни основните приоритети в програмата му за развитието на града през следващите две години. За решаването на основния проблем в Благоевград – липсата на работни места, той предлага изграждането на индустриална зона, като така ще се привлекат инвеститори и ще се открият нови предприятя. Андон Тодоров сподели с благоевградчани и идеите си за развитието на Благоевград като туристически център, като обмисля да се направи обследване за връзка с лифт на парк „Бачиново” с Ловен дом и розариума, въвеждането на видеонаблюдение на критичните точки в селата, намаляване цените на картите за градския транспорт и др.

На много от посетителите в парка бе направена и демонстрация как се гласува с машина, като бе използвана симулация, която изцяло репликира интерфейса при машинното гласуване.

Източник: gerb.bg

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Благотворителен турнир в Долно Осеново за Курбан байрам

Един от големите мюсюлмански празници, а именно Курбан байрам, наближава. По повод празника жителите на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.