Горещи новини

Мехмед Вакльов очи в очи с хората на Якоруда

Днес кандидатът за кмет на община Якоруда Мехмед Вакльов, заедно с областния председател на ДПС Ведат Хюсеин, кмета на Община Белица Радослав Ревански и общинския лидер на ДПС – Джебел  Сейфи Мехмедали, посети традиционния съботен пазар в град Якоруда.

“Радостен съм, че се срещнах с много хора, които ни подкрепят и вярват, че можем заедно да постигнем по-доброто развитие на общината. Срещите очи в очи с всеки един жител на община Якоруда ще бъдат мой ежедневен ангажимент. Днес заявих пред тях, че един от приоритетите, които си поставям в своята програма за развитие на община Якоруда, като кандидат за кмет, е изграждането на модерен покрит пазар по европейски стандарти в центъра на град Якоруда. Пазар, в който трудещите се хора на общината ще могат да продават продукцията си в условията, които заслужават, пазар, който да бъде посещаван от все повече хора и да стане място за успешен бизнес. Вярвам, че заедно ще постигнем едно модерно и европейско развитие на община Якоруда и тя ще се превърне в предпочитано място за бизнес инвестиции, място, където хората да отглеждат с радост и спокойствие децата си, място, където да живеем всички в разбирателство и вяра в едно по-добро бъдеще”, каза Мехмед Вакльов.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

ВиК Благоевград с трайно разрешение на проблемите с водата в селата от общината

На работна среща между кмета на община Благоевград Методи Байкушев и инженери от Общината и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com