Мая Манолова: Изборите в Благоевград показаха, че без фалшификации на протоколи ГЕРБ са трети

Не е справедливо 600 лв. заплата и 300 лв. пенсия. Ще застанем на страната на народа, каза Манолова

Изборите в Благоевград показаха, че когато има машини и няма фалшификации на протоколи, когато полицията не „опъва чадър“ над купувачите на гласове и не им позволява да опорочават вота, ГЕРБ не просто не са първа политическа сила, а са трети. В Благоевград ГЕРБ отпаднаха от балотажа. На 11 юли ще стане още по-ясно как досега Борисов е печелил избори – с пари, шантаж, измами, манипулации и купуване на гласове.

Това заяви председателят на коалицията “Изправи се! Мутри вън!” и водач на листата в Благоевград Мая Манолова пред медии.
Не е справедливо и честно някой да живее с 300 лв. пенсия или с 600 лв. заплата. Справедливо ли е да гледаш дете с 300 лв. през втората година от майчинството? Не е справедливо. Имаме нашия план за незабавна подкрепа за 3 млрд. лв. 1 млрд. лв. струва преизчисляването на пенсиите за половин година, до края на 2021 г. Предвиждаме 1 млрд. лв. за младите семейства и децата и 1 млрд. лв. за туризма, малките фирми и самоосигуряващите се лица, останали без подкрепа. Ще застанем на страната на народа, до всеки човек, всеки малък бизнес, допълни Манолова.

Страхът си отива и надеждата се събужда. Хората усещат, че промяната е необратима и на 11 юли ще дойде Видовден. Ще има живот без рекет, без натиск, без мутри. „Изправи се! Мутри вън!“ заедно с Демократична България и „Има такъв народ“ ще излъчим правителство на почтените, на хората с опит и квалификация. Правителство, което да застане на страната на българските граждани и не работи за приятелския кръг и олигарсите, заяви още тя.

Ще изгоним „калинките“, ще върнем авторитета и достойнството в администрацията, ще си върнем държавността и авторитета на парламента и институциите. Контролните органи, които Борисов превърна в бухалки да рекетират всеки, който е срещу властта трябва да бъдат разформировани и изградени отново, категорична бе Манолова.

В името на бъдещето трябва да установим ред, подчинен на справедливостта и закона. Върховенство на закона означава реформирана съдебна система, която да не позволи в бъдеще друга власт да използва прокуратурата и службите за сигурност като бухалка срещу българите, каза председателят на Движение 21 Татяна Дончева.

* Платена публикация/политическа реклама. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Детските градини в Благоевград преминават на делегирани бюджети

По предложение на кмета Методи Байкушев в Общинските детски градини и Центъра за личностно и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com