„Има такъв народ“ към избиратели в Благоевград: Заедно с вас сме гарант на истината!

С хепънинг в Благоевград кандидат-депутати и симпатизанти на ПП „Има такъв народ“ проведоха вълнуващи срещи с избиратели. Най-напред това стана пред сградата на мола в града, където шатрата на партията предизвика интереса на хората. По-късно разговорите с граждани продължиха пред зала „Скаптопара“. Това се случи час преди началото на концерта на Ку-Ку бенд. Сред най-търсените събеседници очаквано бе водачът на листата на ИТН в Пиринско – Станислав Балабанов.

 

 

„Това е поредна кампания, в която лицемерието взима превес. Всички останали партии се надпреварват да обещават какво ли не. Развяват плакати и заучени фрази. Да не дава Господ – ние като общество да допуснем Асен Василев и Кирил Петков от „Продължаваме промяната“ да довършат каквото и да било. Та те счупиха държавата за 7 месеца. Надявам се, че българският избирател няма да забрави какво направиха и от БСП, и от „Демократична България“, сподели Балабанов. Той подчерта, че заради всички тези партии тази зима хората ще плащат много скъп газ, а инфлацията в страната ни е два пъти по-висока от тази в другите държави.“
„Вие сте тези, които ще изберете на коя страна ще застанете – на страната на лицемерието или на страната на истината. Нашата цел е да детронираме заедно с вас фалшивите герои в политиката и да ви попитаме: Не е ли време след провала на тази политическа система България да стане президентска република? Аз считам, че е време, но по-добре да питаме обществото, а не да го поставяме пред свършен факт“, каза още водачът на листата на ПП „Има такъв народ“ в Пиринско.

Станислав Богдански, който е областен координатор на партията и трети в листата за област Благоевград, увери десетките граждани, че партията му ще продължи да отстоява докрай позициите, които са най-правилни и полезни за народа и никога няма да го предаде.

 

 

До края на предизборната кампания кандидат-депутатите на ИТН ще обиколят много малки и големи населени места в региона, за да представят своята програма и да чуят истинските проблеми на хората. Станислав Богдански и останалите кандидат-депутати са сигурни, че ИТН ще е част от следващия парламент, където партията ще е гарант на истината.

 

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Областният управител Николай Шушков: „Областна администрация – Благоевград е готова за изборите“

Информация за изпълнението на задълженията на Областна администрация – Благоевград по организационно-техническата подготовка на изборите, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.