Има такъв народ взима председателското място в РИК-Благоевград

Партия “Има такъв народ” ще председателства РИК-Благоевград. До такова решение стигнаха днес парламентарно представените партии и коалиции на консултациите, свикани от Областния управител Бисер Михайлов.

Постигнато бе съгласие за председател на РИК да бъде Ангел Милчев Ризов от партия „Има такъв народ“, заместник-председатели Йордан Стефанов Симонски от Коалиция „БСП за България“ и Милена Димчова Велкова от Коалиция „Демократична България“, а секретар на РИК ще бъде Галена Николаева Манова-Узунова от ДПС.

Изненадващо ПП ГЕРБ няма да участва в ръководството на новата РИК Благоевград.

Районната избирателна комисия Благоевград ще бъде от 17 членове както следва: за коалиция „ГЕРБ-СДС“ – 5 членове, за партия „Има такъв народ“ – 4 членове; за коалиция „БСП за България” – 3 членове; за партия „ДПС” – 2 членове; за коалиция „Демократична България“ – 2 членове, за коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ – 1 член.

Областният управител Бисер Михайлов ще изпрати към ЦИК протокола от консултациите и се очаква решение за назначаване на Районна избирателна комисия – Благоевград.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com