Илко Стоянов: Гласувах за едно ново и добро бъдеще на Благоевград!

Днес гласувах за едно ново бъдеще, за едно добро бъдеще на Благоевград. Това заяви кандидатът на ПП „Има такъв народ” за кмет на община Благоевград – Илко Стоянов, след като упражни своето конституционно право. Той изрази увереност, че благоевградчани ще изберат новото начало, ще изберат промяната. Илко Стоянов призова жителите на общината да излязат да гласуват, да са активни, защото в неговото управление е заложено точно те, гражданите, да бъдат активни.

„Със сигурност ще се чува техният глас, ще бъдем в постоянен диалог. Почтеност и откритост в управлнието, това вече съм обещал на благоевградчани. Винаги съм бил диалогичен, такава е професията ми, такъв е характерът ми, такова е възпитанието ми. Това ще продължа да правя и като кмет”, каза още кандидат-кметът Илко Стоянов.

 

 

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com