Горещи новини

Единодушно съгласие за състава на ОИК-Благоевград

Секретарят на Община Благоевград Дейвид Арабаджиев проведе консултации с парламентарно представените партии и коалиции от 49-то НС за определяне състава на Общинска избирателна комисия.
Съгласно решение на Централната избирателна комисия в състава на ОИК за Благоевград членовете са 11 на брой.
За председател бе предложен представител от квотата на Коалиция „ГЕРБ – СДС“ , а за секретар – член на партия „Възраждане“.
По време на срещата бе постигнат консенсус между участниците зам.- председателите да бъдат четирима – 1 от Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, 1 от партия ДПС, 1 от Коалиция „БСП за България“ и 1 от партия „Има такъв народ“.
Съставът на Общинската избирателна комисия за Благоевград е разпределен между Коалиция „ГЕРБ – СДС” с 3-ма представители, Коалиция „Продължаваме промяната Демократична България” отново 3-ма, партия „Възраждане” – 2, партия ДПС 1, Коалиция „БСП за България“ 1 , партия „Има такъв народ“ – 1.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

И Брежани с нов кмет

Новият кмет на село Брежани е Петьо Борисов, който спечели още на първи тур частичните избори …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com