Горещи новини

Д-р В. Таковски бе избран за представител на Община Благоевград в комисия за изработване на областна здравна карта

На днешното извънредно заседание на Общински съвет Благоевград  д-р Владимир Таковски бе избран единодушно за представител на Община Благоевград в комисия за изработване на областна здравна карта.

Проектът на областната здравна карта е по зададена от  Министерство на здравеопазването методика. При изработването ѝ ще бъде отчетена информация за първична извънболнична помощ, брой на практиките по обща и дентална медицина, минимален и максимален брой пациенти, регистрирани в дадена практика, брой преминали пациенти  през всеки здравен център, потребностите на населението от здравни грижи, легловата база, апаратурната обезпеченост, брой лекари и медицински персонал.

На извънредното заседание днес местните парламентаристи гласуваха изменение на Решение № 166 по Протокол № 9 от заседание на Общински съвет Благоевград, проведено на 29.05.2020 година, като в т. 2 заличава от поименния списък на Временна комисия (Комисия по номинация) за избор на обществен посредник на територията на община Благоевград, г-н Ивайло Червилов и избира за член на комисията г-жа Милена Бунцева.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Кирил Петков за проектокабинет на ПП: Съставът ще бъде непроменен

Това, което сме обсъдили до този момент с Изпълнителния съвет на „Продължаваме промяната“ е, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.