Димитър Ирибозов: Благоевград няма време за експерименти, нужен му е енергичен и решителен кмет като Андон Тодоров

След по-малко от 2 г. от последните избори за местна власт община Благоевград е изправена пред нов избор за кмет.

Някак си при всяка предизборна кампания се повтарят едни и същи послания, обещания и надежди. Не може да се отрече, че всеки кмет е оставил следа след себе си в развитието и благоустрояването на общината. Може да се твърди обаче, че  повечето от заемалите тази длъжност не са довеждали до край започнатото, не са изпълнявали поетите обещания, използвали са властта за лични облаги и „услуги“ на приближени хора и фирми.

В изминалите години всяко едно общинско управление неглижираше въпроса с икономическото развитие на града. Не се търсеха сериозни инвеститори, които да осигурят заетост на населението с достойно заплащане на труда. Много жители на общината я напуснаха, търсещи препитание в други райони на страната или в чужбина. В хората се създаде трайно впечатление, че общината „пропада“, „загива“, няма „бъдеще“ и ред други такива негативни усещания.

В оставащите малко повече от 2 г. до редовните кметски избори Благоевград и общината се нуждаят от енергичен, смел, можещ и решителен кмет, който да формира едно силно управление, насочено към решаване на проблемите, трупани с години.

Благоевград няма време за експерименти, а има нужда от човек, който има опит и няма зависимости.

Такъв човек аз виждам в лицето на Андон Тодоров. От него се нуждаят благоевградчани в този критично труден за всички ни момент.

Защото той не ви обещава – той гарантира, че поетите ангажименти ще бъдат реализирани в полза на хората, а не на отделни икономически или политически субекти.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Добра новина! По искане на кмета Илко Стоянов, Министерски съвет отпусна близо 200 хил. лева за възстановяване на опожарения блок в кв. „Струмско“

По настояване на кмета на Благоевград Илко Стоянов, Министерски съвет отпусна 198 600 лева, които …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.