Демократична България откри кампанията си, а кандидатът им зa народен представител Владимир Миленков запозна граждани с машинното гласуване

Днес в Благоевград беше официално открита предизборната кампания на Демократична България.

На събитието присъстваха кандидатът за кмет на Благоевград   д-р Виктория Каракостова-Нешева, съпредседателят на коалицията и лидер на Демократи за силна България – Атанас Атанасов, водачът на листата Иван Димитров и кандидати от листата за народни представители от област Благоевград.

По-рано днес кандидатът за народен представител от листата на Демократична България Владимир Миленков, проведе кампания пред мол Ларго, в която да запознае гражданите с машинното гласуване „В тази кампания, наша основна задача е запознаването на хората с машинното гласуване. Показваме им нашия симулатор за гласуване и как се прави. По-възрастните имаха притеснения, но след като изпробваха сами на таблета, споделиха, че не е толкова сложно, колкото са очаквали, и че ще се справят и сами.“, заяви Миленков.
Той подчерта, че всеки ден заедно с колегите си ще бъдат сред гражданите на област Благоевград, за да им показват, че промяната е нещо хубаво и те трябва смело да я посрещнат и участват в нея.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Благоевградският адвокат Цв. Рангелова става депутат с едва 466 преференции

След разпределението на мандатите между партиите, ПП „Възраждане“ получи едно депутатско място от област Благоевград, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.