Горещи новини

ГЕРБ-Петрич представи кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС на концерт „Петрич – НЕзависим от наркотици“

ГЕРБ-Петрич представи кандидатите за народни представители от коалицията ГЕРБ-СДС на концерт под надслов „Петрич – НЕзависим от наркотици“, посветен на превенцията и борбата с разпространението и употребата на наркотични вещества.

На градския площад пред жителите на общината кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС поеха конкретни ангажименти, свързани с каузата.

„Събрани сме в обща кауза за живот без зависимости. Мисълта за утрешния ден са младите хора и децата. Целта на тази кампания не е да заклеймява, а да предпази и да помогне на тези, които са зависими, да открият независимия живот и да имат перспектива пред себе си. Затова в листата ни има толкова много млади хора, които ще гарантират бъдещето на нашата родина”, обърна се към хората водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков.

„Тази вечер аз заставам пред Вас като родител, за да говоря за един видим враг, за който никой не иска или се страхува да говори открито. Този проблем присъства сред нас и го премълчаваме прекалено дълго време. С тази кампания поемаме отговорност да използваме всички възможности, за да предпазим децата на Петрич и България”, заяви кандидатът за народен представител от Петрич и депутат в 44-то и 45-то Народно събрание Георги Динев. Той пое ангажимент, заедно с колегите си да инициират бъдещи законодателни промени в борбата с разпространението на наркотици, лечението на наркозависими и превенцията.

„В момент на криза, хаос и безвремие, в момент на толкова много проблеми, които трябва да бъдат решавани, заложете на експертите, на хората, които знаят какво да правят. Излезте на 11 юли и направете своя разумен избор, като гласувае с №5 за ГЕРБ и СДС, за хората, подкрепили с конкретни резултати своята работа”, призова Георги  Динев.

Младите кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС от Петрич Михаил Тонков, арх. Николая Илиева, Атанас Чолаков също призоваха от сцената всички да се обединят в защита на младите хора, изкушени от дрогата, като се насърчават да спорутват, да развиват талантите си.

Присъстващите имаха възможност да попълнят анкетни карти, заострящи вниманието върху проблема и целящи да дадат информация за ситуацията на местно ниво. Данните от тях предстои да бъдат обобщени. Раздадени бяха флаери, изготвени от МГЕРБ-Петрич, с нарочно подбрани послания към младите хора и родителите.

В подкрепа на каузата на ГЕРБ-Петрич на концерта дойдоха и кандидатите за народни представители Бисер Михайлов, Стоян Стоев, Елена Ташкова, кметът на Петрич Димитър Бръчков, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и областният секретар на структурата Даниела Савеклиева.

Съпричастни към каузата бяха Сара и Пепи Керемедчиев от група „Reflexion“ и дългогодишният председател на Областния съвет по наркотични вещества д-р Теменужка Любенова.

* Платена публикация/политическа реклама. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Д. Пеевски: Всички партии трябва да се смирят

След края на първото заседание на 50-ото НС, в което до избор на негов председател …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com