ГЕРБ-Благоевград проведе областно събрание

Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област проведе разширено събрание в Благоевград. Гости на събитието бяха Росен Желязков, който бе водач на листата на партията на изминалите парламентарни избори и подкрепеният от ГЕРБ независим кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров.

Основна тема по време на дискусията бе състоянието на общинските структури и подготовката за парламентарните избори и изборите за кмет в Благоевград.

„Само преди няколко месеца всички смятаха, че ГЕРБ в Благоевградска област не е в кондиция, но на вота на 4 април постигнахме едни от най-добрите резултати в страната. Така ще е и на предстоящите параламентарни избори”, каза областният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков. Той подчерта, че в областния град ситуацията е по-сложна и заради избора на кмет на града, но структурата е готова да се справи. „С подкрепата на ВМРО, Обединени земеделци и Партията на зелените имаме шанс да спечелим още на първи тур и Благоевград да има нов, енергичен кмет, с ясна визия за развитието му”, каза още Новаков.

„ГЕРБ организационно, интелектуално и структурно е най-подготвената партия. В момента служебният кабинет-камикадзе овладява властовия ресурс, но ГЕРБ е незаобиколим фактор”, подчерта Росен Желязков. Според него и в предстоящите избори партията ще води позитивна кампания, насочена към хората, с отворени срещи с избирателите. За кметския вот в Благоевград Росен Желязков коментира, че е важно да се очертаят конкретни проекти, по които ще се работи, за да излезе градът от летаргията и да се очертае бъдещият облик.

„Има упреци срещу мен, но пред всички вас категорично заявявам, че моята битка преди години не бе срещу ГЕРБ, а срещу модела „Камбитов”, той показа какво не трябва да се прави в политиката. Благоевград е наша кауза и заедно можем да постигнем успех, за да има бъдеще нашият град”, каза Андон Тодоров.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Кандидатът за премиер от ГЕРБ Н. Габровски получи проучвателния мандат от президента

Президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на кандидата за премиер Николай Габровски, посочен от най-голямата по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com