Горещи новини

Георги Чорбаджиев: Рилци не е просто населено място, Рилци е нашият дом!

Едно от най-силните послания в днешния ден дойде от Георги Чорбаджиев, който обяви, че се кандидатира за кмет на с. Рилци. Ето какво написа той:

Много от Вас ме познават лично. С много от Вас се срещаме всеки ден и разговаряме, споделяме, мечтаем заедно за едно по-добро бъдеще за нас и нашите деца. Знам къде са проблемите, знам кое Ви дразни, кое Ви пречи, какво искате да се промени.

Рилци не е просто едно населено място, Рилци е нашият общ дом. Домът, в който отглеждаме децата си, срещаме се с приятелите си, помагаме на съседа, споделяме тревогите си. Ние всички сме едно голямо семейство и като такова трябва да бъдем сплотени, въпреки различията си, защото всички искаме едно – селото да има развитие.

Вярвам, че заедно можем да го постигнем. Заедно можем да направим така, че Рилци да бъде предпочитано място за живеене, да се разраства, да се обновява, да се превърне в едно модерно европейско населено място.

Днес поемам ангажимент пред Вас, че съм готов да работя неуморно, за да постигнем заедно всичко това. Вярвам в силите си, вярвам в плана си за развитие на Рилци, вярвам, че всичко, за което мечтаем, ще се случи. Рилци ще бъде най-предпочитаното място за живеене в община Благоевград! Повярвайте и Вие, че можем да се преборим заедно за това!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

И Брежани с нов кмет

Новият кмет на село Брежани е Петьо Борисов, който спечели още на първи тур частичните избори …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com