Горещи новини

Въпреки липсата на бюджет кметът на Благоевград Илко Стоянов подписа Колективен трудов договор със синдикатите в сферата на образованието

Кметът на Благоевград Илко Стоянов и представители на синдикалните организации КНСБ и КТ „Подкрепа“ подписаха Колективен трудов договор в сферата на образованието.

Въпреки липсата на национален и местен бюджет с парафирането ще бъдат гарантирани благоприятни условия за работна среда.

„Благодаря Ви за съвместната ползотворна работа и градивния диалог, който поддържаме, независимо от предизвикателствата в днешно време. Като кмет съм насреща и съм готов да съдействам с всичко, което е по силите ми, за да обезпечим един спокоен работен процес и добри условия за децата“, заяви кметът Стоянов.

 

На финала на срещата той и синдикатите се договориха за провеждане и на регулярни срещи, на които да бъдат обсъждани належащи проблеми и техните решения.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Младите у нас отказват да работят за по-малко от 4 300 лв

Младите хора отказват да работят за по-ниска заплата от 4300 лв, показва проучване на Bulgaria …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com