Водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградски избирателен район Росен Желязков ще посети област Благоевград

Водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградски избирателен район Росен Желязков ще посети Благоевградска област днес и утре. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и областния организационен секретар Даниела Савеклиева.

В 10:00 ч. е предвидено посещение на пазара в с. Вълкосел, общ. Сатовча

В 14:30 ч. ще се проведе среща с общинското ръководство, членове и симпатизанти на ГЕРБ Гърмен в партийния офис, ул. „Първа” № 36, гр.

В 16:00 ч. Росен Желязков ще посети МБАЛ „Иван Скендеров“ и Центъра по инвазивна кардиология – обновени с ПМС отпуснати в периода 1.1.2020 – 3.3.2021 г. – 1 550 000 лв. за закупуване на медицинска техника, 250 000 лв. за ремонт на кабинети в болницата, 600 000 лв. за закупуване на специализирана апаратура за отделението по „Кардиология“.

В 16:50 ч. заедно с кандидата за народен представител Никола Джингаров и общинското ръководство на ГЕРБ-Гоце Делчев ще проведат обучителната кампания за машинното гласуване в градския парк в Гоце Делчев.

В 20:00 ч. ще започне среща с общинското ръководство на ГЕРБ-Сандански, след която ще се проведе обучителна кампания в градския парк как се гласува с машина.

На 2 юли (петък) в 10.00 ч. Росен Желязков ще направи преглед на завършения ремонт на отсечката Кресна – Рибник.

В 11.00 ч. водачът на листата на ГЕРБ и кандидът за народен представител Любомир Богоев ще направят дарение-книги и принтер, на библиотека към читалище „Култура 1932“ в Кресна.

В 14:30 ч. Росен Желязков ще направи преглед на ремонтираната отсечка гара Белица – гр. Белица, след което ще се срещне с общинското ръководство, членове и симпатизанти ГЕРБ Белица в партийния офис, ул. Никола Вапцаров № 26.

В 18:00 ч. ще започне среща с актива на партията в зала „22-ри септември“, пл. „Христо Ботев“, гр. Благоевград

Източник: gerb.bg

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com