Горещи новини

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Каним всички българи на автошествие срещу високите цени на тока, парното, храните и горивата

От 11 часа днес в София, ще се състои автошествие в знак на протест. То ще тръгне от пл. „Батенберг“, паркинга до БНБ и ще премине през ключови кръстовища. Българските патриоти застават твърдо срещу решението на КЕВР

 Подобни походи ще се проведат и в други градове на страната, като основната цел е да покажем  категоричната позиция на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ срещу енергийния произвол и монополите, които системно мачкат българския народ. 

Както е известно на всички, вчера КЕВР, под ръководството на Иван Иванов, представител на ДБ, вдигна ударно цените на тока, парното и природния газ. Това ще доведе до нов скок в цените на всички стоки услуги и ще свие още повече бюджета на българските домакинства, който и без това е подложен на безпрецедентен натиск от вече драстично увеличилите се цени в страната. А причината за скока последните 3 месеца е безотговорното поведение на партиите в 45-то Народно събрание, които отказаха да направят редовно правителство и да предотвратят тази икономическа и социална криза, в която сме в момента, с цената на това да вземат на предстоящите избори още по 1-2 депутатски места.

За огромно съжаление и служебният кабинет не проявява по – малка безотговорност, тъй като единствените действия, които виждаме да предприема от началото на мандата си са свързани с „изчегъртване“ и подмятане на компромати. Дори и основната задача – провеждането на честни избори, се оказа непосилна за кабинета на Радев.

За нас, като български патриоти подобни постъпки на хора, заявили се като „промяната“ за България, по – скоро говорят за липсата на държавническо мислене, отколкото за реална заявка за работа в името на хората.

Ето защо ние БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, продължаваме своята линия на мирни протести срещу произвола на монополите и неудържимото покачване на цените на ток, парно, горива, храни и услуги. Каним всеки българин, който се чувства ограбен, да се присъедини към нашите автошествия в цялата страна, за да защитим заедно бъдещето на децата ни, достойните старини на родителите ни и нормален живот за самите нас.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Младите у нас отказват да работят за по-малко от 4 300 лв

Младите хора отказват да работят за по-ниска заплата от 4300 лв, показва проучване на Bulgaria …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com