Горещи новини

Александър Мацурев: Ще продължа да помагам и подкрепям с всички сили община Банско и хората от региона ни

Кандидатът за народен представител от Коалиция “ГЕРБ-СДС” Александър Мацурев благодари на екипа си и избирателите от област Благоевград чрез личния си Фейсбук профил.

“Коалиция ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в област Благоевград! Коалиция ГЕРБ – СДС е първа политическа сила в община Банско! Благодаря на всички, които ни подкрепиха, не се поддадоха на лъжите и страха и видяха смисъла в това да се изгражда, да се работи и да се носи отговорност. За нас е изключително важна оценката ви за досегашната ни работа!”, пише в поста кандидатът за депутат от Банско.

Той благодари на целия екип, който е провел предизборната кампания и не се е уплашил от агресията на служебното правителство.

“Въпреки, че няма да съм част от този Парламент ще продължа да помагам и подкрепям с всички сили община Банско и хората от региона ни. Пожелавам на всички здраве и сила.”, добави още той.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Време разделно: Ив. Станчев се сбогува с “Левицата”

Общинският съветник Иван Станчев от Благоевград става независим. Той се оттегли от „Левицата“, като запазва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com