Горещи новини

Албина Анева: Като депутат ще се боря срещу монополите и за по-ниска цена на водата!

Като депутат ще се боря срещу монополите. Това е залегнало и е основен акцент в управленската програма на коалиция „Изправи се! Мутри вън!”. При десетките срещи в Благоевградска област и разговори с хора от различни браншове неминуемо хората поставят точно този въпрос – за натиска от страна на монополите. Това заяви на среща с екип на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа кандидат-депутатът Албина Анева, трета в листата на коалицията в Пиринско.

Тя поема ангажимент като народен представител да се преизчисли цената на водата, защото навсякъде в региона хората се оплакват от скъпата цена на услугата. Европейските субсидии не стигат до по-малките земеделски производители, както и до собствениците на малък и среден бизнес.

„Разговарях със собствениците и работещите в текстилен цех в петричко село, там работят и хора с увреждания, а се оказва, че фирмата не може да се добере до европейските програми”, подчерта Албина Анева.

Зависимостта на тютюнопроизводителите от фирмите изкупвачи също ще бъде приоритет в работата й. Коалицията има и силна социална програма – безплатни детски градини, минималната работна заплата да достигне до 1250 лева до края на мандата, както и преизчисляване на пенсиите на всички възрастни хора.

Безплатните детски градини са кауза за нея още от 2019 година като общински съветник. Сега тя ще продължи тази инициатива и като народен представител.

Адвокат Анева посочи, че има доверие в работата на Районната избирателна комисия, която е с изцяло подменен състав. Тя допълни, че машинното гласуване ще гарантира честността на предстоящия парламентарен вот.

* Платена публикация/политическа реклама. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

И Брежани с нов кмет

Новият кмет на село Брежани е Петьо Борисов, който спечели още на първи тур частичните избори …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com