Адвокат Теодор Тошев е новият юрист на Общински съвет-Благоевград.

Адвокат Теодор Тошев е новият юрист на Общински съвет-Благоевград.
Той бе официално представен днес на пресконференция от председателя на Общински съвет-Благоевград, Радослав Тасков.

„Нямах никакви колебания относно това, кой да бъде юридическият съветник на Общински съвет-Благоевград. Работили сме почти два мандата заедно и се радвам, че адвокат Тошев се съгласи отново да поеме тази длъжност“, каза Радослав Тасков.
Адвокат Теодор Тошев бе категоричен, че неговата битка е основно за спазване на правилата.
„Това се очаква от мен и това ще правя“, допълни още той.

На редовното заседание утре на местния парламент Председателят Радослав Тасков, ще предложи увеличаване на състава на Председателския съвет към Общински съвет-Благоевград да бъде променен от 4 на 6 човека.

„В Общински съвет има 6 политически групи, но 3 от тях не са представени в Председателския съвет. Амбициран съм да обединя общинските съветници“, уточни още Радослав Тасков.
Предстоящото редовно заседание на Общински съвет-Благоевград, което е насрочено за утре- 25 юни 2021 година от 9:30 часа, ще започне с обявяване решение на Общинската избирателна комисия за избран общински съветник и полагане на клетва.
Очаква се съветниците да одобрят предложение относно финансиране на процедури „Инвитро” със средства от бюджета на Община Благоевград.

Местните парламентаристи ще се произнесат и по внесеното предложение, относно продажба на общински жилища на настанени в тях по административен ред наематели. Предложенията, включени в дневния ред на предстоящото заседание, са разгледани от постоянните комисиите към местния парламент. Предложеният дневен ред беше одобрен на Председателския съвет към Общински съвет-Благоевград.

Редовното заседание на Общински съвет-Благоевград ще се проведе на 25 юни 2021 година /петък/ от 09.30 ч. в зала „22-ри Септември” на Община Благоевград

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com