2-годишната Борислава има нужда от помощ

През месец май 2-годишната Белослава е диагностицирана с коронавирус без преди това да имала симптоми на инфекцията. Оказва се, че болестта вече е нанесла сериозни поражения.

“Белослава на 12 май получи внезапен сърдечен арест на площадката докато си играе. Беше констатирана Ковид инфекция, която засяга 50% от белия ѝ дроб. В момента диагнозата ѝ е аноксична фипоксична цефалопатия и неоклозивен хидроцефалит”, разказа бащата на Белослава – Бисер.

 

Семейството се нуждае от помощ, която ще покрие разходите за животоспасяваща операция и последващата рехабилитация в болница в Турция.

 

“Искам да помоля всички хора, които виждат и познават Белослава, да помогнат, да ѝ помогнат да се върне, каквато беше преди инцидента”, призова Бисер.

 

Родителите на Белослава са благодарни на лекарските екипи, които и до момента полагат всички необходими грижи за детето им. Според тях, здравната система у нас работи добре, но има недостиг на кадри.

 

“Призивът ми е също и към хората, от които зависи. Нека да направим национална доктрина! Това е нужно, да се съберем, за да направим така, че децата да има къде да се лекуват”, посочи още бащата на Белослава.

 

За лечението на момиченцето са необходими 35 000 евро, за които ще разчита на всички, които искат да помогнат.

 

Дарителска сметка: Fibank IBAN: BG85 FINV 9150 1317 5575 50 BIC: FINVBGSF За Белослава Бисерова Бориславова

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com