12 новоназначени в Разлог по програма за заетост

Община Разлог назначи 12 човека по програма за заетост. Новоназначените лица са на длъжност „Общ работник“. Те са назначени по Регионална програма за заетост за срок от 6 месеца след сключен договор между Агенция по заетостта чрез Дирекция „Бюро по труда“ в гр. Разлог и Община Разлог, в лицето на кмета на общината инж. Красимир Герчев, считано от 01.06.2021г. до 30.11.2021г. /включително/.

Работниците ще извършват поддръжка и почистване на общинската пътна мрежа, алеите, тротоарите и парковете на територията на общината, почистване на уличните платна, тротоарите, площадните пространства и зелените площи. Те ще следят за състоянието на зелените площи и паркови съоръжения и ще отстраняват възникналите нередности, а също така ще участват в зимното поддържане и опесъчаване на общинската пътна мрежа, тротоарите в населените места и пешеходните алеи в парковете и градинките.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com