Хотелиер от Банско с благороден жест

Бурхан Немутлу – изпълнителен директор на „Регнум“ Банско с жест на благодарност към медицинския персонал на МБАЛ- Разлог, който се бореше на първа линия в борбата с COVID 19. Г-н Немутлу подари 30 ваучера с 10 безплатни посещения на спа центъра в спа комплекс “Регнум Баня Термал”, с. Баня.

“Искам да изразя нашата благодарност към вас и към целия ви екип за грижите и отдадеността в борбата с тази коварна болест. Наистина правите нещо, за което нямам думи как да опиша – както казват Вие сте нашитe “ангели“ – сподели г-н Бурхан. – „Също така искам да благодаря и на кмета за съдействието“ – каза още г-н Немутлу.

Кметът на община Разлог- инж. Красимир Герчев и управителят на МБАЛ – Разлог д-р Божидар Велев изразиха своята огромна благодарност към г-н Бурхан Немутлу за добрия жест – такива постъпки не остават незабелязани.”

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com