Горещи новини

Учениците от 1. “А” клас от 4. ОУ “Димчо Дебелянов” подариха на своите родители и гости незабравими мигове с тържеството, посветено на буквите – “Ние сме грамотни”.

Учениците от 1. “А” клас от 4. ОУ “Димчо Дебелянов” Благоевград подариха на своите родители и гости незабравими мигове с тържеството, посветено на буквите – “Ние сме грамотни”.

Морячетата показаха колко много неща са научили под ръководството на своите учители г-н Митковски и г-жа Попова. Разнообразната програма включваше различни стихове и песни, разиграха сценката за непослушния ученик Пенчо, влезнаха в ролята на учители.

Учениците получиха грамоти “Вече съм грамотен”, както и медали и грамоти от състезанията на СБНУ. Развълнуван г-н Митковски поздрави децата и родителите за усърдието положено в тази трудна и необичайна учебна година. Възпитаниците на 4.ОУ “Димчо Дебелянов ” вече могат да четат и пишат, и заслужиха своя празник. Те вече притежават златното ключе към знанието.

Традиционно празникът завърши със сладка почерпка.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

ВиК Благоевград с трайно разрешение на проблемите с водата в селата от общината

На работна среща между кмета на община Благоевград Методи Байкушев и инженери от Общината и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com