Утре стартира бизнес изложението, което събира 60 български и гръцки фирми в парк „Македония“ в Благоевград

Благоевград е домакин на бизнес изложение, в което ще вземат участие 30 български и 30 гръцки фирми и производители. Инициативата ще се проведе в зала „ Орфей“ на парк „Македония“ утре (15 октомври). Тя ще стартира в 10.00 часа и ще продължи до 16.00 часа в съботния ден. В нея ще вземат участие представители на четири основни сектора – туризъм, агро-хранителен сектор, креативни индустрии и строителни материали.
Посетителите ще имат възможност да разгледат различни видове храни, вина, мед, маслини, гръцки зехтин и др. Освен това ще бъдат подредени щандове с различни ръчно изработени аксесоари, ръчно рисувани шапки, домашна козметика, картини, дърворезби, икони, лазерно изрязани железни орнаменти и мини фонтани!
По време на изложението ще бъдат представени и оферти на туроператорски агенции, хотели, семейни вили.
Изложението се организира от Търговско-промишлена палата-Благоевград в сътрудничество с Община Благоевград. То е в рамките на проект „Укрепване на предприемаческата култура и сътрудничеството в допустимия трансграничен регион“, с акроним „STRENGTHEN“ по Програмата за сътрудничество Interreg V-A “Гърция-България ‪2014-2020‬, договор за субсидия: B6.3a.25/13.04.21.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com