Ударно разчистване на старите таратайки от улиците на Благоевград

138 излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМОС) са отстранени от гражданите на Благоевград или са минали годишен технически преглед (ГТП). Четири автомобила ще бъдат принудително вдигнати заради нежеланието на собствениците да вземат необходимите мерки по отстраняването им. Превозните средства ще бъдат извозени до определен за тази цел паркинг и след това предадени на пункт за изкупуване на вторични суровини.

Служителите, които съблюдават за наличието на излезли от употреба автомобили, коментират, че са отстранени значителен брой от тях от улиците на града, но въпреки това продължават да се откриват още и още. Наред са следващите 42 броя ИУМПС, които ще бъдат маркирани, а собствениците им уведомени за задължението си да ги отстранят.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com