С нов асфалт е и улица „Влахина“ в с. Падеш

Община Благоевград извърши цялостно асфалтиране  на улица „Влахина“ в село Падеш.

Тя е част от Капиталовата програма за 2022 г.

Сред извършените дейности са полагане и уплътняване на основа от трошен камък, направа на битумен разлив, повдигане на решетъчни шахти, повдигане на дъждоприемни отвори, полагане на плътен асфалтобетон тип „А“ и др.

Община Благоевград, в лицето на кмета Илко Стоянов, се стреми към подобряване на средата, както в града, така и в малките населени места.

Наскоро в с. Логодаж бе изграден навес при църквата „Св. Архангел Михаил“, бе ремонтиран покрива на съблекалните при стадиона в същото село, участък от главна пътна артерия в с. Еленово бе асфалтиран. В момента се ремонтира и покрива на бившия здравен център в с. Селище.

Паралелно с това тече и работен процес по изготвяне на списък с обекти за изграждане и ремонт, които да бъдат предвидени за следващата календарна година.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Почина създателят на паста “Бачиново”

На 92 години издъхна най-възрастният работещ сладкар в България, известният благоевградчанин Стойчо Георгиев. Той е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com