Съдът върна на работа незаконно уволнените от Томов служители

С решение на съда, работа в община Благоевград започват отново-експертът от “Жилищна политика” Иво Георгиев, екссекретрката на зам. кмета Хр. Шопова , Любка Проева и организаторът на културни мероприятия от екипа “Камбитов”, Яна Янакиева.

 

Преди дни на работа в социалния отдел на администрацията се върна и уволнената от Томов, Милена Донева.

 

Всички те осъдиха община Благоевград на обезщетения, а съдът разпореди и да бъдат върнати на работа. Решенията на съда не се обсъждат и новият кмет Илко Стоянов е задължен да върне на работа спечелилите делата, заради незаконните им уволнения.

Мотивите на магистратите във всички случаи са претупана и проведена формално процедура по подбор, което прави заповедите на екскмета Румен Томов незаконосъобразни.

Източник: Struma. com

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Един коментар

  1. Ама скоро ще се върнат и други, уволнени от Томов по негово време и тогава накъде. Кметът нали е и адвокат?
    Какво ме интересува, че общината няма пари. Те липсват от Камбурово време . Но да се подиграваш с децата, Господ ще ти го възвърне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com