Счупен водопровод остави Петрич и три села без вода

При извършване на изкопни работи на новостроящ се обект на голяма търговска верига е счупен довеждащият водопровод, захранващ помпажно гр.Петрич и три села – Митиново, Дрангово и Ръждак.

Екипи на ВиК – Петрич са на мястото на аварията от първите и минути. Работата започна. Ремонтът е сложен поради спецификата на водопровода, който е Ф 500, до приключване на работата градът и трите села ще бъдат без вода, което разбираемо е огромно неудобство.

ВиК – Петрич се включва с всички възможни ресурси за бързото отстраняване на аварията, предизвикана при строителната работа на търговския обект.

Комисия вече проверява щателно причините, довели до аварията на водопровода, а при установяване на пропуски, ремонтът ще бъде за сметка на инвеститора на обекта!

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com