Ст. Стоев от църквата в Ковачево: Здрави да сме и дано да избираме верните решения в идващите дни!

Днес своя празник отбеляза санданското село Ковачево. В двора на църквата “Света Богородица” бе раздаден курбан и отслужен водосвет за здраве на всички миряни. Всяка година осемвековната църква, в съботата, преди Богородица (по стар стил на 28 август), посреща вярващите от околията с вкусен курбан и традиционен търг. И днес, иначе малолюдното селце, бе изпълнено със смях, музика и сладки приказки между стари познайници. А от наддаването в търга бяха осигурени свежи средства за скоро ремонтирания храм.

На празника, заедно с двете си деца, присъства и общинският ръководител на ГЕРБ-Сандански Стоян Стоев, който често може да бъде засечен да води искрен разговор с местните. Стоев си пожела здраве за всички и да се избират верните решения в идващите дни.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com