Старт на “Belasitsa bike tour” – една вълнуваща обиколка на колела

Близо 400 колоездачи се включиха в старта на юбилейното десето издание на “Belasitsa bike tour” . Две години събитието не бе провеждано заради Ковид 19, но днес жадни за приключения, малки и големи от цялата страна, любители и професионалисти, заедно се включиха в предизвикателството на колела.

“Рекорден е тази година броят на участниците”, казаха организаторите от клуб „BELA Extreme” – Петрич.
Кметът на община Петрич Димитър Бръчков поздрави организаторите за инициативата и пожела безаварийно каране. На старта сутринта беше направен инструктаж за придвижването.

Мотото на клуба е и олицетворение на предстоящата обиколка – “Емоциите оставят следи”. За два дни колоездачите ще трябва да изминат малко над 180 км. по маршрут през три държави – България, Гърция и Северна Македония, като се движат в подножието на планина Беласица.

“Много приятели, много съмишленици, малки и големи карат заедно и изживяват едно вълнуващо приключение, както и идеята да превърнем колоезденето в начин на живот в нашия красив южен град с красивата ни планина Беласица. Това е целта на събитието”, споделят организатприте.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com