Стартира основен ремонт на пътя Белица – Краище

Кметът на Белица Радослав Ревански изпълнява поредното си обещание със стартиране на основен ремонт на пътя Белица – Краище.

“В перфектен синхрон с фирмата изпълнител „ГРОМА ХОЛД“, проектът ще бъде изпълнен в най-кратък срок за да може любителите на туризма да се придвижват по европейски път към атрактивната ни туристическа дестинация. Белица е сред най-добрите туристически европейски EDEN дестинации, която привлича туристите с изключителните си природни дадености, планинския курорт „Семково”, единствения в източна Европа „Парк за ре-адаптация на танцуващите мечки в България”, Първият и единствен на Балканите високопланински увеселителен парк RILA Fun Park, археологическите паметници, тракийските светилища, историческите паметници, етнографското и фолклорното богатство на района. Наш дълг е да направим пътищата ни достъпни и безопасни“, споделя Радослав Ревански.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com