Стартира кампания в помощ на Сашко от Сандански, за да сбъдне една своя мечта!

Община Сандански, съвместно с местни клубове и сдружения, стартира благотворителна кампания в помощ на Александър Александров– Сашко, който е част от спортен клуб за адаптирана физическа активност и спорт – Сандански, с треньор Зоя Тодорова.
Сашко е добре познат на обществеността със своето голямо сърце и любов към спорта! И въпреки затрудненията, Сашко не спира да се бори, за да сбъдне своите мечти!
Такава мечта е днес на пътя му, а именно – Световното първенство за атлети със синдром на Даун, което ще се проведе през месец март в Буенос Айрес, Аржентина!
За да спомогне участието на Сашко в световното първенство, община Сандански съвместно с местни клубове и сдружения организира редица благотворителни събития.
Първото събитие ще се проведе със съдействието на спортните клубове по художествена гимнастика от гр. Сандански – „Вихрен“ и „Гранд“, които канят всички любители на художествената гимнастика, тази сряда, 11 януари, от 18:00 ч., в Спортната зала на града.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com