Горещи новини

“Спукани балони”, “Пролет, върви си!”

Вчера стотици деца отидоха в парк Македония с  родителите си, щастливи, че ще имат възможност да полетят с балон. Уви усмивките бяха заместени от сълзи. Причината – голяма част от децата не успяха да се качат на балон въпреки чакането до 23 часа. Организаторите оправдаха гафа си с метеорологичните условия, но много родители споделиха, че организацията на общината е била нулева.

“Първо качиха децата на ПЕРСОНАЛА (шуробаджанащина), останалите в 23.20, а след нас имаше още деца, които чакаха ред, какъвто НЯМАШЕ. Останах само, защото бях обещала на детето. После съжалявахме и двамата. Разочаровахте децата на Благоевград!” пише Нина.

“Община Благоевград организира панорамен полет с балон, подарък за децата на Благоевград. Такова въодушевление предизвика този пост. Бързаме да подадем декларации, да отидем на време. И какво видяхме, хаос! Пълен, абсолютен хаос! От начало до край! Някакви списъци се правят, но няма кой да обясни къде и кога трябва да подадеш името на детето. Един през друг, притеснени родители питат, чудят се, е в крайна сметка записахме децата. И се започна едно чакане. Става ясно, че полет няма да има. Метеорологични условия! ОК, съгласни сме! Чакаме! Чакаме! Ще издигат по малко децата, ще направят празник за тях! Чудесно! Чакаме, чакаме! Празник няма и качване в балони няма. Ама чакаме. Започват да се четат имена. Ох, най-после. Сега търпеливо ще чакаме, да чуем имената. Чакаме! Чакаме! Чакаме! Стана 23.00 часа! Отивам да видя какво се случва. Хаос, пълен хаос! Едни листчета се премятат по една маса, четат се някакви имена. Никой няма идея по кой списък точно се върви. Малки, големи, по възраст. Търпението ми се изчерпа, това на децата ми също. Тръгнах ме си, разочаровани. Жалко за децата! Никаква организация, безотговорност и хаос!”, така описва случилото се Зорница Николова.

“Нямам думи за общината ……Ей от 19:00 до 00:30 детето ми стоя и накрая така и не се осъществи това летене ,не искам да използвам точните думи за организатора и всички други просто се засрамете !!!!!”, гневят се граждани.

“Спукани балони!!! Общината организира полет с балони за деца. Записали сме се още преди една седмица, децата ми чакат с нетърпение тези прословути летежи с балони, от Парк Македония. Цяла седмица ме тормозят,-тате, тате, тате. Надуха ми ушите. И, ние стриктни, в 19.00 сме там, на уреченото място. И???! До 22.30, демек до преди минути, като спукани кондоми, се редим и си чакаме реда. Нищо не става, ей, децата ми реват и се питат, те ли са виновни, че не им идва редът. Ей, Общината, вие сте един спукан кондом. Един балон не може да вдигнете във въздуха, а сте тръгнали да управлявате. Утре ще ида до Общината и ще ви подаря кутия с кондоми. Да ви е… а и организацията. Да се извините още утре на всички деца и родители за загубеното им време.”, продължават гневните коментари.

“Подигравка с децата на Благоевград, за да си направите пиар! Това, да се подиграваш с деца е връх на простотията,която лъха от управлението ни! И въобще не говорим за времето, а за елементарна организация!”, вълната от недоволство продължава да залива страницата на общината.

А администраторите й пишеха един и същи коментар, че са качени над 300 деца и гражданите трябва да са благодарни, защото било безплатно.

“Това,че господина е професионалист не оправдава по никакъв начин липсата на елементарна организация от ваша страна!Защо като носехме декларациите и питахме как ще става летенето никой нищо не каза?Няма ред,няма нищо.Висиш като луд и чакаш някой от някъде да ти каже какво става.И вместо да се извините и да признаете,че се провалихте с организацията вие нападате и да обяснявате как никой не ни карал насила да идваме.И понеже било безплатно едва ли не да стоим там като говеда!Но не ни е безплатно-за да си правите предизборна кампания с тези балони взимате от нашите данъци и от нашия джоб!” отговаря Лилия Хаджиева.

“За какво тичахме да носим декларации като хаоса беше пълен?И ми говори някакъв да не се оплакваме,защото било безплатно.Не ни е безплатно тези пари сте ги взели от нашите данъци!”, гневят се още родители, които чакаха с часове.

За съжаление, една хубава идея се превърна в поредния провал на екипа от отдел “Култура”.

Вижте само част от коментарите.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Младите у нас отказват да работят за по-малко от 4 300 лв

Младите хора отказват да работят за по-ниска заплата от 4300 лв, показва проучване на Bulgaria …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com