Горещи новини

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград! 

Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 години.
Първо се насочва към гримьорството, което е нейна слабост , впоследствие забелязва, че много от клиентите ѝ търсят вариант да прикрият различни проблемни зони, използвайки грим, нещо което за нея е крайно погрешно. Оттам тръгва и нейната страст към дерматологията, козметичната индустрия и естетичните процедури.

“Преди години издаваха едно удостоверение за козметик, в което дефакто нищо не научава. След него една идея повече бе Свидетелството за професионален козметик, с което работят много колежки. Въпреки това интересът ми към всеки вид кожен проблем се засилваше. Естествено продължи да надграждам знанията си в София с интензивно обучение в клиники с дерматолози, диетолози, естетични професионалисти. Навлизайки модата на апаратните процедури, завърших курс за всеки вид лазер в клиника “Lifehouse” диодни, фракционни, неоперативни процедури. Общуването ми с доктори и хирурзи и асистирането ми с тях затвърждава факта, че в колаборация можем да правим чудеса”, споделя Виктория.

Тя коментира, че в козметичната професия вече са навлезли много силни като качество марки, които без преминат семинар за обучение, не позволяват да се работи с техните продукти или апарати.

“Така от семинар на семинар получаваш съответен сертификат, който за мен няма стойност на стената, ако аз лично не науча или открадна техники на работа, с които да постигам резултати. Задължително трябва да подчертая, че не надграждаш ли в уменията си, не работиш ли с доктори и специалисти от много области, не се получава!
Всеки ден трябва да трупаш нови знания. Задължително е да познаваш съдържанието на всеки продукт и най-вече правилно да можеш да диагностицираш кожата. Това са основните на козметично-терапевтичната професия”, казва козметик-терапевта Виктория Кирчанова.

Факт е, че козметично-дерматологичната сфера в днешни дни е в своя пик.
Няма какъвто и да е кожен проблем, който да не може да бъде третиран безопасно с Бяла Козметика, апаратура, терапия или друг вид процедура, а най-добрите марки от цял свят вече навлизат и на българския пазар, където всеки козметик-терапевт, след обстоен анализ на кожата и здравословното състояние, може да изготви програма за постигането на желания от клиента ефект.

“Като терапевт потвърждавам за лечението на всеки вид акнеична кожа, пигментация, розацея (хронично кожно заболяване), отпусната кожа и всеки проблем, който Ви притеснява”, завършва Кирчанова.

Ето и какво съветва тя:

– Не позволявайте мануална екстракция, недиагностицирана кожа да бъде третирана!

-Не ползвайте каталожна козметика или такава, закупена от вериги магазини за Вашата кожа!

– Доверете се на професионалистите, които ще Ви назначат правилно лечение/терапия, ще следят точно реакцията на всяка проблемна зона и ще Ви доведат с лекота до здрава, красива и сияйна кожа!

– Не забравяйте, че здравето Ви е най-важно, а пък красивата кожа винаги е на мода!

Виктория Кирчанова е собственик на Студио за красота Викториа М, което се намира на бул. “Джеймс Баучер” 13 в Благоевград. 

Ако и Вие имате нужда от професионална грижа за Вашата кожа, без компромиси, можете да се свържете с нея на телефон: 0877 066 992

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Младите у нас отказват да работят за по-малко от 4 300 лв

Младите хора отказват да работят за по-ниска заплата от 4300 лв, показва проучване на Bulgaria …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com