Горещи новини

Само една фирма кандидат да строи площадка в с. Изгрев

Само една фирма подаде оферта за обявената от Община Благоевград обществена поръчка за изграждане на комбинирана спортна площадка за футбол, волейбол и баскетбол в село Изгрев. Това стана ясно на заседание на конкурсната комисия.

Фирмата, подала документи за участие е „Реал Трейдинг“ ЕООД. Тя е предложила ценова оферта от 258 616,60 лева с ДДС, и срок за изпълнение на дейностите по поръчката 90 календарни дни. Напомняме, че заложената в конкурсните документи прогнозна стойност на поръчката е 263 500,00 лв. с ДДС.

Сред дейностите, които предстои да бъдат извършени на бъдещото съоръжение, са поставяне на изкуствена тревна настилка за футболно игрище, врати с мрежа за мини футбол, баскетболни кошове, стълбове и мрежи за волейбол. Ще бъде положена и тартанова настилка за мултиспорт игрище, футболните, баскетболните и волейболните полета ще бъдат разчертани с износоустойчива боя,.

Предстои комисията да оцени детайлно дали офертата на кандидата отговаря на всички заложени в конкурсната документация изискванията към изпълнителя. Ако са изпълнени всички условия, ще бъде подписан договор за възлагане на поръчката на „Реал Трейдинг“ ЕООД.

Комбинираната спортна площадка в с. Изгрев ще бъде изградена със средства от държавния бюджет, които Общината очаква от МРРБ.
Припомняме, че тази площадка е един от първите 7 проекта, за които през февруари т.г. кметът Методи Байкушев подписа споразумение с МРРБ по Програмата за финансиране на общински инфраструктурни проекти. Със средства от държавния бюджет ще бъдат ремонтирани и реконструирани 42 обекта в община Благоевград.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com