Р. Томов: “Първата копка на завода за протези направихме през 2020г.”

Щастлив съм, че днес е официалното откриване на новия завод за медицински изделия ‘‘Оттобок Манюфекчъринг България‘‘ ЕООД в Благоевград, написа в профила си във фейсбук екскметът инж. Румен Томов.

Първата копка на новия завод за протези бе направена на 04.09.2020 г.
Аз и екипът ми съдействахме за реализацията на този мащабен проект в Община Благоевград, който ще допринесе за развитието и благосъстоянието на града и живущите в него.
Община Благоевград се доказа като стабилен партньор, подпомагайки всички административни дейности за по-бързата реализация на проекта, заяви Томов.

Припомням думите на г-н Стоян Стоянов – директор на „Оттобок Манюфекчъринг България“ ЕООД: „Въпреки трудните времена, ние не загубихме нито ден, според глобалните разчети за реализация на инвестиционните ни намерения и започването на производствена дейност в Благоевград. Бихме искали да благодарим преди всичко на кмета г-н Румен Томов, който подкрепи нашия проект от самото начало.“

Това е инвестиция за града, която ще подсигури 300 работни места за благоевградчани.
Щастлив и доволен съм да видя проекта завършен!

Честито, Благоевград!, завършва Румен Томов.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com