Румен Томов и семейството му никога не крадат, защото притежават морал и почтеност!

Това написа като коментар екскметът на Благоевград по повод публикация в социалните мрежи, че днес в дома му е имало проверка от полиция и представители на енергийното дружество, заради сигнал за кражба на електричество. Ето какво още добави Румен Томов:

През последните малко повече от две години аз и семейството ми неведнъж сме се сблъсквали с грозната и изкривена представа за действителността, която различни “журналисти” , доброжелатели и политически фигури (бивши и настоящи) се опитват да създадат. Срещу няколко такива журналисти, търсещи евтина популярност, бяха заведени и съдебни дела – някои от тях вече спечелени, за други – предстои. Същият резултат може да очаква и всеки, който реши да си служи със слухове и откровени манипулации в опит да получи някакви дивиденти на гърба на семейството ми и на мен. Източникът на днешния опит за манипулация ще бъде установен по законовия ред и по същия начин ще си понесе и последствията.

Личи желанието на някои да ме смъкнат до собственото си ниво, защото честността и почтеността са им трън в очите. Няма как да се случи, защото разликите между нас са наистина фундаментални и това е видно за всеки. Много ниско ниво, господа, с това няма как да промените общественото мнение, но явно просто толкова можете.

Бъдете здрави!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com