Ротари клуб – Петрич и Община Петрич отчетоха изпълнението на социален проект

Проектът „Криле на любовта и надеждата“ е на стойност 39 869 щатски долара и включва специализирана апаратура за рехабилитация на деца и възрастни със специални потребности в община Петрич.

Същата е закупена и предоставена на Дневен център „Слънце“ и Дневен център „Надежда“. Работата по проекта продължи една година в мандата на президента на Ротари клуб – Петрич Величка Подолинска. На церемонията за отчитане на проекта „Криле на любовта и надеждата“ и даряването на апаратурата за рехабилитация се откроиха екипните усилия, в това число и с международни партньори, допринесли за успешното приключване на каузата. Удостоени с Плакет бяха хората, работили по проекта.

Специални статуетки бяха връчени и на дарители, отзовали се на призива за закупуване на респираторен апарат за Интензивно отделение – Петрич на МБАЛ „Югозападна болница“ ООД. Ротарианците в Петрич, приятелите на Ротари и местното общинско ръководство бяха поздравени от дистрикт гуверньора на Дистрикт 2482 Борислав Къдреков, който лично уважи церемонията.

Община Петрич благодари на Ротари клуб – Петрич за доброто сътрудничество и реализираните проекти в различни сфери!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Община Благоевград ще има нова Индустриална зона

След близо 50 години, Благоевград ще има нова Индустриална зона. Това обяви на пресконференция кметът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.