Родители с подписка срещу сборните групи в детска градина “Вечерница”

Недоволни майки потърсиха диалог с управата на детска градина “Вечерница” заради въвеждането на така наречените “сборни групи”.

“Най-важното е самите групи да не се разделят, защото в момента всяка една група е разделена и не виждам смисъл в това. Децата са първо в нови стаи, с нови госпожи.. Изключително голяма е промяната за тях.”, заявява една от майките, които се събраха пред сградата на детската градина, за да получат обяснение защо се налага децата им да бъдат подлагани на този стрес.

Друг проблем, който притеснява родителите е, че в сборните групи децата ще са над допустимия брой от 25.

Майките вече са инициирали създаването на подписка, която да входират в общинска администрация. Други обмислят дори да спрат децата си от градина.

Коментар от директора на заведението не бе получен, защото е в отпуск.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Нов сайт и онлайн платформа за социални услуги на Община Благоевград

Община Благоевград разработи нов електронен административен сайт, който презентира областния център в онлайн пространството. Страницата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com