Горещи новини

Пълномащабно национално спасително учение при авиационно произшествие на хълма край с. Поленица, община Сандански

Екипи на ГДПБЗН, Българската армия, Гражданската въздухоплавателна администрация, 24-та Авиационна база – Крумово, Български червен кръст и Югозападно държавно предприятие се включиха в разиграването на практическите действия по предварителен сценарий. Основната цел на обучението е да се усъвършенства координацията между екипити и координацията между различните структури.

Действията на екипите бяха наблюдавани от заместник – министъра на вътрешните работи – Емил Ганчев, изпълняващия длъжността главен секретар – главен комисар Стоян Темелакиев, областния управител Николай Шушков, директора на ГДБПЗН – главен комисар Николай Николов, директора на ОДМВР-Благоевград- ст. комисар Георги Кандев, директора на РДПБЗН – комисар Георги Пармаков, кмета на община Сандански – Атанас Стоянов и представители на участващите в учението институции.
Утре учението продължава с анализ на предприетите действия и семинарна част.

Организатори на учението са Министерство на транспорта, информационните съобщения и технологиите и Министерство на вътрешните работи, съвместно с община Сандански.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com