Горещи новини

Продължава набирането на преброители и контрольори в Сандански

Продължава набиране на преброители и контрольори за преброяване 2021 г.
От 25 май ще започне набиране на преброители и контрольори за предстоящото през септември и октомври 2021 г. Преброяване на населението и жилищния фонд.
В срок до 10 -ти юни кандидатите трябва да подадат заявление по образец в общината. Документите за кандидатстване ще може да бъдат изтеглени от сайта на Преброяване 2021 (https://census2021.bg) и в сайта на общината.
Документите са налични в деловодството на община Сандански и могат да бъдат попълнени на място. Необходимо е да представите и копие от диплом за завършено образование и удостоверение за банкова сметка.
Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя. Това е времето, през което те имат право да посещават домакинствата от техния преброителен участък.
Всеки преброителен участък включва около 200-250 души и 80 жилища. Един контрольор ще координира работата и ще отговаря за няколко преброители. Заплащането на преброителите ще бъде индивидуално и ще зависи от броя на преброените лица, жилища и сгради.
Кандидатите за преброители и контрольори могат да подават необходимите документи до 10 – ти юни 2021 г. в сградата на Община Сандански, бул. Свобода 14 – Административен център (Деловодство) от 8:00 до 17:00ч. от понеделник до петък.
Документите са налични в деловодството на община Сандански и могат да бъдат попълнени на място. Образци за кандидатстване може да изтеглите от следния линк: https://bit.ly/3hIEyPK

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com