По време на побоя над шефа на „Общинска полиция“ – Разлог е имало свидетели, които си пиели кафето отстрани!

Както вчера ви уведомихме Инициативен комитет гр. Разлог разпространи информация, гласяща, че началникът на „Общинска полиция“ Методи Колев е бил пребит в кв. Нов път (ромската махалата), което беше потвърдено от полицията.

Той е бил настанен в болницата в Разлог с комоцио, а биячите задържани.

Ето какво разказва пред Струма и колежката на бития служител на реда:

„Отзовахме се на сигнал и на място сварихме един човек да реже дърва. Видимо тези дърва – върба и еловица, бяха добити незаконно, тъй като нямаше никаква марка. Спряхме с колата и започнахме да разпитваме на кого са, просто рутинни въпроси. Отбихме колата встрани, малко по-надолу и колегата слезе, за да провери какво се случва, а аз останах в колата. Минута по-късно се обърнах по случайност и виждам как започват да го удрят с юмруци, ритници и го повалят на земята. Започнаха да го ритат и да го бият по всевъзможен начин”, това разказа пред репортер на struma.bg Емилия Даракчиева, станала очевидец на проявената жестокост над колегата си.

“Единият от мъжете започна да го удря с една дебела сопа и да го налага където свари. Изпаднах в ужас и започнах да крещя да спрат. В интерес на истината спряха, но това, което видях, е нечовешко. Веднага звъннах на полиция и те се отзоваха по най-бързия начин, дойдоха в рамките на две минути, общо три патрулки, и задържаха мъжете. Ужаси ме това, че наоколо имаше около  20 човека, които седяха спокойно, пиеха си кафе и не взеха никакво отношение. Това, което видях, не е нормално и не е човешко”, казва още Даракчиева.

Прочетете и

Децата на Симитли пресъздадоха народните обичаи на Мечкинден

Децата от Детска градина „Радост“, група „Звездички“ на филиал „Ян Бибиян“ с г-жа Кристина Стоилкова …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *