Почетни грамоти за пожарникарите, участвали в гасенето на пожари в област Благоевград и в Северна Македония

На официална церемония днес в благоевградското село Габрово, министър-председателят Стефан Янев награди с почетни медали и грамоти пожарникарите, които участваха в гасенето на пожари в област Благоевград и в Северна Македония

Пожарникарите бяха приветствани и от главен комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”, който изрази задоволството си от работата на благоевградските пожарникари и изказа своето възхищение от нелеката дейност на тези, които ежедневно водят битка с бедствията и авариите.

Председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков изказа благодарност и лично поздрави служители на Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Благоевград за добрата им работа по време на погасяването на пожари в областта.

На събитието присъстваха още: областния управител на Благоевградска област Николай Шушков, директорът на ОДМВР – Благоевград Георги Кандев, директорът на регионалното звено за пожарна безопасност – комисар Георги Пармаков, директорът на Районната служба по пожарна безопасност в Благоевград – Боян Кондуров, заместник-кметът на община Благоевград инж. Христо Дюлгеров и секретарят Дейвид Арабаджиев, кметовете на македонските градове Берово, Делчево и Пехчево, председателят на ОбС – Радослав Тасков, директорът на ЮЗДП – инж. Дамян Дамянов.

Молебен за здраве отслужи Негово високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, а жителите на село Габрово, община Благоевград организираха курбан за здраве на пожарникарите, при църквата „Свети Георги Победоносец“.

Огнеборците получиха заслужено признание за неуморния труд и усилията, които вложиха при гасенето на знаковия пожар край благоевградското село Габрово.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com