Потребители на Дневния център за деца и лица с увреждания „Здравец“ гр. Банско проведоха „Зелено училище“ във Велинград

В разгара на на лятото, деца и възрастни с увреждания, техни родители и част от персонала на Дневен център за деца и лица с увреждания „Здравец“ гр. Банско и тази година имаха възможност да изживеят една ваканционна седмица във Велинград.

За пореден път община Банско подкрепи идеята на родителското сдружение „Избор” и съфинансира това малко по-различно „Зелено училище”, с което отново показа ангажираност и съпричастност към проблемите на децата и възрастните с увреждания и на техните родители.

„От името на родителите, членуващи в Сдружението, изказваме сърдечна благодарност на хората с големи сърца, на хората, които вземат важните решения за бъдещето на общината, които мислят за по-спокойния, щастлив и пълноценен живот на децата и възрастните в неравностойно положение.

Вярваме, че Община Банско ще продължи посоката на развитие на социални услуги и нужните социални дейности в подкрепа на по-качествения живот, както на децата с увреждания, така и на техните близки”, се казва в благодарственото писмо на Сдружение на родители на деца и възрастни с интелектуални затруднения „ИЗБОР” гр.Банско

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Продължават ремонтите на пътища в Югозападна България

Ремонтите по основните пътища в Югозападна България продължават. Изцяло обновен ще бъде пътят за Банско. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.